SalaThai Spa & Massage

Beschrijving

Email to a friend

← Terug

Beschrijving:

Sawasdee kha, mijn naam is Jeab. Ik ben een thaise masseuse en ik heb mijn eigen massageruimte in Wijhe. Hier kunt u genieten van een heerlijke spa & massage. Ik ben volledig gecertificeerd door het internationaal erkende instituut ” Wat Po ” . Dit is een traditonele thaise school in bangkok-Thailand.

” SalaThai ” betekend een plek waar u kunt ontspannen, een uitstapje langs de weg. Heef u stress op uw werk- een druk sociaal leven- geen tijd om te onspannen. Ik zorg ervoor dat u heerlijk ontspant en tot rust komt in mijn massageruimte. De massages zijn geschikt voor mannen en vrouwen, het maakt niet uit of u jong of oud bent.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig en op hun gemak voelen. Ik ga voor gastvrijheid, warmte, integriteit, respect, vertrouwen, kwaliteit en een luisterend oor. Het geeft mij veel voldoening wanneer cliënten met een tevreden en ontspannen gevoel de praktijk verlaten.”Een tevreden klant is mijn streven” en ik hoop u graag te mogen ontvangen in mijn massageruimte.

Wat kunt u verwachten?

Na binnenkomst hebben we een kort intake gesprek en krijgt u een kopje rustgevende thee. Komt u voor een ontspanningsmassage dan wordt de massage afgestemd op uw persoonlijke wensen. Geef rustig aan of u liever een stevige of meer gevoelige massage wilt, of u wel of geen wierook wilt ruiken of een voorkeur hebt voor muziek. Daar hou ik dan zoveel mogelijk rekening mee. Ook kunnen we, indien nodig, samen bekijken waar de nadruk van de massage op komt te liggen:

-een massage voor ontspanning en rust.

-of een combinatie massage om pijn en/of lichamelijke ongemakken te verlichten en die ook ontspannend en rustgevend werkt. Voor meer informatie verwijs ik u naar http://www.salathaispa-massage.nl

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 09:30 – 20:00 uur

Zaterdag 11:00 – 17:00 uur

Zondag en feestdagen Gesloten

**Ik werk uitsluitend alleen op afspraak! ( Tel : 06-31740498/ Jeab )

Omdat ik een behandeling niet wil onderbreken, krijgt u misschien de voice mail. Probeer het dan later nog eens of spreek u naam en nummer in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Oproepen zonder nummerweergave neem ik door negatieve ervaringen, niet op.

LET OP!!! Geen erotiek


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland

No Tags

  

Listing ID: 6575156bfde9fab0

Report problem

Processing your request, Please wait....

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in , die u misschien interesseren...

Sorry, er zijn geen andere gerelateerde advertenties in deze regio op dit moment.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 stemmen, gemiddeld: 3,57 van 5)

You must be logged in to post a comment.

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Ervaringen

Recente reacties