Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Onze eerste Thaise massage ervaring

zabaiTijdens een reis naar Thailand kwamen mijn vriendin en ik in de stad Chiang Mai terecht, een vrij grote stad in het noorden van Thailand in een bergachtig gebied.
In ons luxe hotel raakten wij in gesprek met een Engels echtpaar, die hier al wat langer vertoefden en redelijk bekend met de omgeving.
Zij gaven ons wat interessante tips m.b.t. bezienswaardigheden en adviseerden ons om eens een Traditionele Thaise massage te proberen in een van de talrijke Thaise massagesalons in de omgeving
Nu hadden wij daar totaal geen ervaring mee, het enige wat wij wisten was van horen zeggen, dat het met seks te maken had en zo. Nu zijn wij daar helemaal niet vies van, maar daarvoor gaan we niet naar Thailand, wij zijn geen sekstoeristen.
Niettemin wist het echtpaar ons te overtuigen, dat het ging om een relaxerende Traditionele Thaise massage, wat niets met seks heeft te maken. Zodoende besloten wij de volgende dag een bezoek te brengen aan een door het echtpaar aanbevolen adres: Zabai Thai Massage & Spa.
Bij binnenkomst in een sfeervolle ontvangstruimte werden wij al direct op ons gemak gesteld door de manager en werden vergast op een heerlijke kop thee.
Na de nodige informatie werden wij naar een mooi en ruim privévertrek geleid met twee lage massagebedden, alles zag er schoon en verzorgd uit. Er werd ons daarna de tijd gegund om ons om te kleden, we kregen daarvoor de beschikking over makkelijk zittende massagekleding, die fris en gewassen rook. Een rustgevende Thaise muziek op de achtergrond.
Na enige tijd kwamen er twee Thaise masseuses binnen, gestoken in prachtige traditionele Thaise kledij. Ze droegen ieder een teiltje met heet water en nodigden ons uit om op een stoel plaats te nemen.
Er volgde een heerlijke ontspannende voetenmassage, waarbij gebruik werd gemaakt van speciale kruiden.
De voet massage nam ongeveer twintig minuten in beslag, onze voeten werden daarna zorgvuldig afgedroogd, met veel aandacht voor de ruimtes tussen de tenen.
We voelden ons reeds heerlijk ontspannen, terwijl het echte werk nog moest beginnen.
We werden uitgenodigd om op ons buik te gaan liggen op de naast elkaar gelegen massagebedden, we zorgden er wel voor dat we elkaar in de gaten konden houden.
De massage begon, eerst voorzichtig onderzoekend naar pijnlijke of stijve spieren, maar wij gaven aan daar geen last van te hebben en dat het puur om onze ontspanning ging.
Dat hebben wij geweten, de dames verstonden hun vak, soms wat pijnlijke rek en strek oefeningen, maar over het algemeen zeer relaxerend, bijzonder aangenaam.
De lichaamsmassage duurde ongeveer een uur, maar had wat ons betreft nog wel een uur mogen duren. Helaas hadden we andere afspraken.
Later in de week zijn we er nog eens terug geweest en hebben toen gekozen voor een arrangement van drie uur, inclusief scrub en warme oliemassage, waarvoor we iets meer dan vijftig euro kwijt waren, een koopje!
Sindsdien kunnen wij eenieder een Thaise Traditionele massage aanbevelen en mocht je toevallig in de buurt van Chiang Mai zijn, dan is Zabai Thai Massage een aanrader!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Een Reactie op “Onze eerste Thaise massage ervaring”

  1. Ben meerdere malen al geweest. Heb besloten een keer per maand gebruik van te maken. Thaj is geweldig. Dank je wel lieverd.

Geef een beoordeling

***** ***** *****
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Even Voorstellen

Bij Chockdee Thaise Massage in Vlaardingen kunt u goed terecht...

Thaise Massage salon Chockdee Tilburg bevindt zich al een aantal...

Nieuws

Tijdens de vierdaagse in Nijmegen is er een overvloedig aanbod...

Drie Thaise massagesalons in Eindhoven moeten op last van de...

Ervaringen

Afgelopen zomer was ik voor enkele weken op vacantie in...

Tijdens een reis naar Thailand kwamen mijn vriendin en ik...

Massagetechnieken

Wat is een Ayurvedische massage? Sommige van onze adverteerders bieden...

(Thaise) stoelmassage is erop gericht om arm, nek en schouderklachten...

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt...

Blog