Chiangmai Spa Amsterdam

Chiangmai Spa Amsterdam - Image 1Chiangmai Spa Amsterdam - Image 2Chiangmai Spa Amsterdam - Image 3Chiangmai Spa Amsterdam - Image 4

Beschrijving

Email to a friend

← Terug

Openingstijden

Ma-Zon van 11:00 tot 22:00


Beschrijving:

Bij deze spa kom je voor traditionele Thaise massages met huisgemaakte oliën.

Heb je zin om te ontspannen met een rustgevende aromatherapie of heb je last van stijve schouders die wel een massage kunnen gebruiken? Hiervoor kun je sinds kort terecht bij Chiang Mai Spa aan de van baerlestraat 126  Bij de gloednieuwe salon zijn ze gespecialiseerd in onder andere traditionele Thaise massages, hot stone massages en hoofd- en schoudermassages.

Chiang Mai Spa is de salon van de Thaise Sarinchai Kaewnuna (35). Voordat ze ruim tien jaar geleden naar Nederland verhuisde voor de liefde, had Sarinchai haar eigen massagesalon in Thailand. Daarnaast werkte ze ook lange tijd bij een luxe vijfsterrenspa in Bangkok.

Traditionele Thaise massages

Bij Chiang Mai Spa werken, vier Thaise masseuses. “Iedereen heeft haar diploma’s behaald in Thailand. Daarnaast zijn alle masseuses voor de opening van de spa getraind door een specialist op het gebied van Thaise massage”, vertelt Sarinchai.

Een van de masseuses die bij Chiang Mai Spa werkt, is Jim. Zij vertelt: “De techniek van de Thaise massage wordt al eeuwenlang van generatie op generatie doorgegeven. Wat deze massage bijzonder maakt, is dat het niet alleen fijn aanvoelt, maar ook goed is voor de gezondheid. Zo stimuleert het de bloedcirculatie en kan het pijnklachten, migraine en spanning in de spieren verminderen.”

Huisgemaakte oliën en een gastvrije ontvangst

Zodra je bij Chiang Mai Spa binnenstapt, word je direct hartelijk welkom geheten door een van de vriendelijke masseuses. “Voordat de massage begint, kan iedereen eerst plaatsnemen in een van de comfortabele stoelen in de hal. We brengen dan een kopje zelfgemaakte citroengras-gemberthee en wat vers fruit”, legt Sarinchai uit. “Daarna krijgt de klant een voetmassage in een badje met rozenwater en scrubzout.”

Naast dat warme welkom is er nog iets waardoor Chiang Mai Spa zich onderscheidt van veel andere massagesalons. “De essentiële oliën waarmee we werken, zijn volledig natuurlijk en maken we zelf”, zegt Sarinchai trots. Je kunt zelf kiezen welke olie je het lekkerst vindt uit een setje van vijf varianten. Zo is er een olie gemaakt van druivenpit en een variant met bloemenolie. “We stellen de oliën zo samen, dat ze volledig doordringen tot je spieren of zelfs je botten.”

Heerlijk ontspannen en met nieuwe energie naar huis

Naast de traditionele Thaise massage bieden Sarinchai en haar team nog veel meer behandelingen aan. Zo kun je bij Chiang Mai Spa een sport-, zwangerschaps- en Thaise kruidenmassage krijgen. Ook biedt de spa pakketten aan, waarbij verschillende massages worden gecombineerd. Kijk voor een overzicht van de behandelingen en spa-pakketten op onze website.


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland

Listing ID: 890615d5e460a40c

Report problem

Processing your request, Please wait....

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in , die u misschien interesseren...

Chok Dee Thai Massage

Als u op zoek bent, naar een Thaise traditionele massage, (ontspannende en rustgevende aroma-, hotstone-, kruidenstempel- en/of voetmassage, een soepelmakende Yogamassage of een traditionele Thaise ...meer

november 29, 2012

Massage Studio Heemskerk

Massage Studio Heemskerk Thaise massage, ontspanningsmassage, ayurvedische en Indiase hoofdmassage door zeer vakbekwame Thaise masseuse De Massage Studio bevindt zich in een soort tuinhuisje. Er ...meer

januari 18, 2013

Een Reactie op “Chiangmai Spa Amsterdam”

  1. Goede massage gehad, prima salon!

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

 

Sanook Thaise massage Rotterdam

 

Uw salon ook hier? Meld u aan voor het Platinum pakket

Ervaringen