Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

enkele andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

Thai Massage

Kinnaree Thai Massage

Thai Massagesalon met 4 éénpersoons massage kamers. Uniek in Nederland is Kinnaree’s Thai Style Massage Hoek, ingericht in Thais Traditionele stijl, waar u samen met ...meer

januari 1, 2013
thaise-massage- Arnhem

Fah Sai Thaise Massage

Fah Sai Thaise Massage Arnhem  is een nieuwe massagesalon aan de Rijksweg-west in Arnhem. De salon biedt een uitgebreid pakket aan diverse Thaise massage behandelingen ...meer

augustus 8, 2017

10 Reacties op “Siam Thai Massage Arnhem”

 1. Uitstekend adres. Prima sfeer, lieve dames en het belangrijkste: heerlijke massages die je in de zevende hemel brengen. Kom hier gemiddeld iedere 2 weken en ga daarna herboren weer huiswaarts. Mijn voorkeur gaat uit naar de ontspanningsmassage maar ook de thaise massage is erg goed. Er wordt goed geluisterd naar de behoefte van de klant. Ook fijn is dat iedere kamer een douche heeft. Inrichting ademt helemaal Thailand.

 2. Hele slechte salon. Spreken nauwelijks Engels of Nederlands. Je vraagt om een traditionele Thaise massage en je krijgt totaal wat anders. Je geeft dat aan sorry sorry sorry en volgende keer beter. Je geeft ze nog een kans geeft zeker vijf keer van te voren aan wat je wil en of ze zeker weten dat ze dat kunnen geven, ja mevrouw geen probleem krijg ik steeds e horen. Doen ze toch weer wat anders dus ik zeg er wat van tijdens de massage, ja komt zo zegt ze. Einde van de massage totaal andere massage gehad dan waar ik vijf keer zelfs en ook tijdens het masseren voor de zesde keer om vroeg. Ik geef aan dat ik ontevreden ben en eigenlijk niet het hele bedrag voor de massage wil betalen omdat ik ondanks herhaaldelijk vragen nog niet kreeg waar ik om vroeg. Halen ze er een uitsmijter bij die me niet alleen uitscheld en bedreigt maar ook met fysiek geweld aanpakt. De politie moest er zelfs bijkomen. Zou het absoluut bemand aanraden tenzij het je niet kan schelen wat ze met je doen.

 3. Ik kwam vandaag voor een ontspanningsmassage. Duidelijk gevraagd of ze niet te hard wil masseren en dat ik last heb van mijn nek dus die zoveel mogelijk met rust te laten. De massage was allesbehalve ontspannen en ik heb een aantal keer aangegeven dat het pijnlijk was en of het zachter kon. Na een half uur was het gelukkig voorbij en kon ik met pijn vertrekken. Tijdens het afrekenen ook nog aangegeven dat ik pijn had en of dat snel over ging. Veel water drinken en anders een paracetemol nemen!!!!!! Hoezo ontspanningsmassage?? Een klant die komt om even te ontspannen met pijn en totaal niet ontspannen laten gaan vind ik erg onprofessioneel.

 4. perfecte massages, prima sfeer

 5. Hallo, ik ben hier al vaak geweest.
  De dames zijn netjes en werken goed.
  Ik zou er elke dag naar toegaan, als het kon.

  Ik geef ze ook een dikke 10.

 6. Geen betere !!! met filiaal in Nijmegen. Ontvangst erg goed, atmosfeer erg goed, masseuses erg goed. Kom er geregeld en met de regelmatige kortingsacties kunnen ook mensen als Pietertje hierboven in 2013 er terecht. De prijzen vind ik meevallen anno 2015. Ik neem nooit een half uur, nooit een uur, … maar minstens altijd 2 á 3 uur. Ook Nijmegen idem dito.

 7. Lang geleden ben ik hier ook geweest. Nu is de massage heel goed, echt TOP, TOP.
  Nu heb ik bij Siam Massage echt goede masseuse gevonden. Voor afspraak noem ik
  haar naam en dan heb ik goed. Tot ziens Siam.

 8. Mooie en sfeervolle salon en zoals bij de meeste Thaise massagesalons vriendelijke ontvangst.
  De massage zelf vond ik wat minder en de geluiden van de belendende massageruimte waren erg storend.
  Al met al, leuke salon maar de kwaliteit van de massage zou beter moeten kunnen, ook al gezien de relatief hoge prijs.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 stemmen, gemiddeld: 3,19 van 5)

You must be logged in to post a comment.

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

zorgverzekering vergelijken

Ervaringen

Recente reacties