Massages tijdens de Vierdaagse

    Nieuws    juli 7, 2018

Tijdens de vierdaagse in Nijmegen is er een overvloedig aanbod van allerhande masseuses en masseurs die bereid zijn uw gekwelde voeten of lichaam te verzorgen.
De meeste massageaanbieders, waaronder 42 sportmasseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage, zijn gelukkig vakbekwaam en weten waar ze mee bezig zijn, maar helaas zit er ook in deze branche veel kaf tussen het koren. Het zijn de z.g. ‘wilde’ masseurs die die zich langs de route of thuis( in hun achtertuin)  aanbieden en iets willen verdienen aan de wandelaars.
Een alternatief zou een Oosterse massage kunnen zijn, Thais of Chinees. In het algemeen hebben deze massagesalons veel ervaring met vermoeide voeten en benen.
Uiteraard zijn er bij deze massagesalons ook compleet ontspannende lichaamsmassages mogelijk, zodat u de volgende dag weer fris op stap kunt.
Jammergenoeg is het aanbod van deze typisch Oosterse massage salons beperkt; er bevinden zich 4 Thaise massagepraktijken in Nijmegen en 1 Chinese massagesalon, waarvan 3 in het centrum.
zie ook:
https://thaisemassage.chinese-massage.net/adressen/gelderland/nijmegen/
https://www.chinese-massage.net/adressen/gelderland/nijmegen/

https://www.massage-maps.com/maps/gelderland/


Vierdaagse Massage weergeven op een grotere kaart

 


No Tags

  

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)

You must be logged in to post a comment.

Even Voorstellen