Info

Evenals chinese-massage.net over Chinese massage, heeft deze website het oogmerk om zoveel mogelijk informatie te verschaffen over de Thaise Massage.
Naast wat info en uitleg over deze vorm van massage bevat deze site veel informatie over adressen in Nederland, België en Duitsland.
Het adressen materiaal wordt aangeleverd door liefhebbers van Thaise massage, die dikwijls ook hun ervaringen hier delen en door ondernemers/onderneemsters die zelf in de deze branche actief zijn.
In principe kan iedereen een adres c.q. informatie toevoegen, maar daarvoor dient men zich eerst te registreren.
Niet alleen om spam en grappenmakers buiten de deur te houden, maar ook om de inzend(st)er in de gelegenheid te stellen zijn inzending aan te passen of te verwijderen.
Daarvoor beschikt de inzend(st)er over een persoonlijk dasboard, waarin de inzendingen/adressen op een eenvoudige wijze kunnen worden bewerkt.
De beheerder houdt zich echter het recht voor om inzendingen aan te passen of zelfs te verwijderen als deze in strijd zijn met de Nederlandse wet en regelgeving of de voorwaarden zoals deze in onze privacyregels zijn gesteld.

Registreren en gratis advertentie plaatsen
U kunt bij ons gratis registreren, waarna u gratis een vermelding of advertentie van uw bedrijf kunt plaatsen.
Uw inlog gegevens worden naar u gemaild ter bevestiging, dus zorg ervoor dat u een geldig e-mailadres opgeeft.
Zodra de registratie is voltooid, dient u binnen 24 uur uw vermelding of advertentie te plaatsen.
Om ongewenste registraties en spam te voorkomen worden ‘lege’ accounts na 24 uur uit onze database verwijderd.

De oorspronkelijke en Traditionele Thaise Massage heeft niets met erotiek van doen , toch zijn er Thaise massagesalons of adressen die een erotische, dikwijls een z.g. “body to body massage” aanbieden. Meestal zijn dit bedrijven die over een volgens de wet vereiste vergunning beschikken.
Sinds 1 januari 2015 staan wij echter niet meer toe om erotisch getinte inhoud of afbeeldingen op onze website te plaatsen.

Reacties plaatsen
Wij bieden tevens de mogelijkheid om een review of reactie te plaatsen bij een vermelding of advertentie van een Thaise massagesalon, daarvoor behoeft u zich niet te registreren.
U dient zich echter wél aan de regels te houden die zijn gesteld in onze privacy en disclaimer, een reactie wordt dan ook eerst door ons beoordeeld, alvorens te worden toegelaten.
Reacties of commentaren die van erotische aard zijn of dat insinueren, worden niet toegelaten, omdat ze een bedrijf zouden kunnen schaden.
Ook korte teksten, niet onderbouwde kritiek of snerende opmerkingen worden niet toegelaten.
Het reactieformulier is niet bestemd om afspraken te maken met de vermelde salon of massagepraktijk.

Heeft u vragen en suggesties? Neem dan contact op met de beheerder die u binnen een etmaal zal beantwoorden.
Veel plezier en succes op deze website.