Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Wilaiket Thai Massage

Openingstijden

Beschrijving:

Wilaiket Thai Massage bevindt zich op een mooie en sfeervolle locatie met gratis parkeergelegenheid in Wageningen.
Bij binnenkomst wordt u gastvriendelijk verwelkomd met een kopje koffie of thee.
Na afloop van de massage kunt u desgewenst een douche nemen.
U dient vooraf een afspraak te maken.
De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag 09.00 – 21.00 uur, op zondag gesloten

Behandelingen:

Traditionele Thaise massage
Het lichaam wordt bewerkt met knieën en ellebogen en dikwijls ook met het volledige gewicht van de masseuse, hierbij wordt Thaise kruidenbalm gebruikt.
Gedurende deze behandeling wordt geadviseerd gemakkelijk zittende kleding te dragen.
De massage wordt uitgevoerd op een vloermatras.

Traditionele Thaise voet massage
Waarbij de drukpunten op de voetzool worden gestimuleerd, om vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied te bewerkstelligen.
De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te herleiden op de voetzool. Door druk uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd.

Thaise olie massage
Bij een Thaise oliemassage wordt het lichaam zacht gemasseerd, dus minder stevig dan een massage met druk en knijptechnieken.
Door het gebruik van olie, met natuur zuivere etherische bestanddelen heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de (aromatische) olie kan zelfs een helende werking op de geest hebben, uiteraard afhankelijk van de soort olie die wordt gebruikt.
In tegenstelling tot de traditionele Thaise Massage wordt de olie massage uitgevoerd nadat de klant zich ontkleed heeft, dikwijls dient de slip te worden aan gehouden of worden de geslachtsdelen met een doek bedekt. Deze massage dient niet verward te worden met de zogenaamde (sensuele) body to body massage, waar rijkelijk veel olie wordt gebruikt.
De kwaliteit van de Thaise Oliemassage verschilt per massagesalon én masseuse, ook de kwaliteit van de olie die hiervoor wordt gebruikt speelt een grote rol. In ieder geval is het aan te bevelen om voor deze massage ruim de tijd te nemen, bij voorkeur anderhalf tot twee uur, om de olie (mits van goede kwaliteit) in de huid te laten doordringen.
Een douche achteraf is dan nog niet eens nodig.

Kruidenstempel massage
Deze massage met kruidenbundels waarin (thaise) kruiden zitten, is zeer weldadig en heilzaam voor lichaam en geest. De bundels worden verwarmd in een stomer om zo de heilzame bestanddelen in de kruiden nog beter te laten werken en de aromatische geuren los te laten komen.
Met deze bundels worden dan direct op de huid of door de kleding van de cliënt gemasseerd en kan dus ook worden gecombineerd met een olie. De bundels worden gebruikt om de spieren te ontspannen en stijfheid in gewrichten te verlichten.
Ook stimuleert het de bloedsomloop en de werking van de organen en kan helpen om de spijsvertering te verbeteren. Door de warmte wordt de energie doorstroming en doorbloeding in het lichaam verbeterd waardoor afvalstoffen sneller uit de spieren verdwijnen.
Het aromatische effect van deze kruiden hebben ook een kalmerend effect en helpen stress te verminderen. Deze massage is voor iedereen geschikt, ook voor mensen met reuma of artritis en mensen met rug, schouder en nek klachten.

Hoofd massage
De hoofdmassage geeft bij concentratieproblemen of spanning door stress vaak verlichting. Door de massage worden spanning, stress en afvalstoffen in het hoofd, afgevoerd. Stress en spanningen uiten zich vaak in klachten bij het hoofd. Hoofdpijn en nekklachten komen erg veel voor.
Een hoofdmassage geeft je gauw een diepe ontspanning. Bij de hoofdmassage worden het hoofd, nek en gezicht op een rustgevende manier gemasseerd door middel van drukpunten, knedingen en strijkingen.

Combinatie van hoofd-, nek-, arm- en/of schoudermassage
De hoofdmassage geeft bij concentratieproblemen of spanning door stress vaak verlichting. Door de massage worden spanning, stress en afvalstoffen in het hoofd, afgevoerd. Stress en spanningen uiten zich vaak in klachten bij het hoofd. Hoofdpijn en nekklachten komen erg veel voor.
Veel mensen hebben regelmatig last van spanning in de nek en schouders of hebben last van rugklachten.
Met name wanneer men zittend werk doet en veel achter de computer zit. De nek-, rug- en schoudermassage zorgt voor volledige ontspanning van de spieren in dit gebied. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden.

Hot Stone massage
Tijdens de behandeling worden op het lichaam hete vulkanische basaltstenen stenen gelegd. De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen, waardoor energie door het hele lichaam gaat stromen.
Steeds worden tijdens de behandeling een aantal stenen weggehaald en wordt dat deel van het lichaam met olie ingewreven en met de hete stenen gemasseerd totdat het hele lichaam behandeld is.

Geef de eerste beoordeling

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Gerelateerde vermeldingen

5A43D484-E28D-45F5-9734-E7DA06264DE1

Zeer sfeervol ingerichte massagesalon in het centrum van Wageningen tegenover Hotel “De Wereld”. Beschikt over 4 mooie massagekamers, waarvan er 2 duokamers zijn. Ook zijn er...meer

wilaiket-thaimassage

Onder deskundigheid van onze zeer ervaren thaise masseuse wordt uw lichaam met traditionele thaise massagetechnieken hersteld of verbeterd. Bepaalde lichaamsdelen heb ook specifieke massagetechnieken nodig om...meer

Een Reactie op “Wilaiket Thai Massage”

  1. Heel goed. Een aanrader om het lichaam in balans te krijgen zijn de kruidenstempelmassage en de hot stone massage. Goed!

Geef een beoordeling

Niemeijerstraat 8 Wageningen Gelderland 6701 CP
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 stemmen, gemiddeld: 3,47 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Even Voorstellen

Bij Chockdee Thaise Massage in Vlaardingen kunt u goed terecht...

Thaise Massage salon Chockdee Tilburg bevindt zich al een aantal...

Nieuws

Tijdens de vierdaagse in Nijmegen is er een overvloedig aanbod...

Drie Thaise massagesalons in Eindhoven moeten op last van de...

Ervaringen

Afgelopen zomer was ik voor enkele weken op vacantie in...

Tijdens een reis naar Thailand kwamen mijn vriendin en ik...

Massagetechnieken

Wat is een Ayurvedische massage? Sommige van onze adverteerders bieden...

(Thaise) stoelmassage is erop gericht om arm, nek en schouderklachten...

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt...