11 Reacties op “Thaise Yoga Massage”

 1. Amazing massage. Super relaxing and professional. I will come here again soon for sure.

 2. Professional massage, we purchased the couples massage and it was fantastic! Highly recommended and will be definitley be coming back again. A+++

 3. Al jaren klachten, nu 1 uur bij Thai Spa Yoga,
  voelt nu al veel beter, en ik vaker een Thaise massage gehad maar dit was veruit de beste!! De sfeer is hier ook heel vriendelijk en je voelt je hier echt welkom, geen klant maar een gast.
  Ik zeg, tot gauw echt aanrader!!

 4. S. Van Winden on april 25, 2016 @ 7:07 pm

  Vandaag voor de 2de keer geweest. Erg gasvrij en goede sfeer en schoon. Ik had vooral klachten van mijn schouders en onderrug en het voelt nu al stukken beter! Hele vriendelijke dames ook!

 5. Een prima ontvangst en een super professionele behandeling.
  Ik kom er altijd blij en gezonder vandaan.

 6. Erik Sliphorst on maart 19, 2015 @ 7:28 pm

  Vandaag een Thaise massage gehad en ben zeer tevreden! Kwaliteit en ze weten waar ze mee bezig zijn. Last van mijn schouder maar het bleek tóch vanuit mijn nek te komen. Aanrader en ik ga zeker nog een keer terug komen.

 7. Heel erg professioneel. Na de behandeling voelde ik me een stuk lichter. volgende week ga ik voor de 2e keer. Kan iedereen met klachten aanraden om hier naartoe te gaan!

 8. Samen met mijn echtgenoot hebben wij nu 4 duo behandelingen gehad. Wij zijn zeer tevreden over de kundige behandelingen en de resultaten die wij ervaren. De dames zijn zeer gastvrij en we genieten iedere keer van de heerlijke Thaise thee die geschonken wordt.
  Een aanrader voor iedereen die al lang klachten heeft en veel trajecten heeft gehad zonder enig resultaat..

 9. Vanmorgen vroeg voor de 2e keer terug geweest. Kan mijn nek weer helemaal draaien, mijn schouder ook wat beter alleen is mijn arm nog wat tintelend. Ga volgende week nog een keer langs en hoop dat het dan helemaal weer tip-top is. Vandaag was weer prettig en voel me weer als herboren!

 10. Wekelijks kom ik hier langs en de kwaliteit is top, mijn klachten worden verholpen door regelmatig behandeld te worden. Sophia is erg professioneel en kundig in de behandelingen. Daarnaast is ze erg gastvrij en vriendelijk. Een gouden combinatie.

 11. Ik kom hier regelmatig, uitstekende behandelingen, professioneel uitgevoerd.
  Vrouwvriendelijke sfeer en erg schoon allemaal.Aanrader!

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 stemmen, gemiddeld: 3,24 van 5)

You must be logged in to post a comment.