Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Siam Relax

Sold

Openingstijden

Beschrijving:

Per 1 maart is deze Thaise Wellness and Massage Center heropend onder een andere naam en heeft ook een andere eigenaresse; een vriendelijke en charmante dame met veel ervaring op het gebied van Thaise massage.
De salon is gevestigd in een pand met veel ruimte, op een bedrijventerrein in Aalsmeer, vlak naast de bloemenveiling en op ongeveer 15 minuten rijden van Amsterdam. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Er zijn 2 grote en 3 kleinere kamers beschikbaar, verder zijn er 3 douchegelegenheden, een groot ligbad, en een sauna aanwezig. Afhankelijk van uw wensen worden de massages hard/stevig of zacht uitgevoerd op een ruim daarvoor geschikte vloermatras of op een bed. Naast de eigenaresse (Katy) zijn in deze mooie en sfeervolle salon nog 4 masseuses aanwezig, allen van Thaise herkomst.
Bij ons kunt u terecht voor een luxe, uitgebreide en complete Thaise massage. Wij zorgen ervoor dat u weer geheel ontspannen uw dag kunt voorzetten. De sfeer en de kwaliteit is hier ten opzichte van de vorige eigenaars duidelijk verbeterd en is zeker een bezoek waard.
De prijzen van een Thaise massage variëren van € 30 voor een half uur tot € 110 voor 2 uur massage- en ontspanningsgenot.
Om teleurstelling te voorkomen is het aan te bevelen om een afspraak te maken, maar het is ook mogelijk om hier zonder afspraak binnen te lopen.
De salon is 7 dagen per week geopend van 11:00-22:00 uur.

 

3/5 - (1 stemmen)

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Gerelateerde vermeldingen

Sold Thai Massage Aalsmeer

Lotus Thai Massage Aalsmeer bevindt zich in een vrijstaande woning aan het eind van de Aalsmeerderweg. Vrij parkeren kan naast het pand maar ook is er...meer

8 Reacties op “Siam Relax”

 1. Op de deur hangt een briefje met de vermelding : wij zijn verhuisd
  Nw adres : Pr. Hendrikstraat 167 Den Haag 2518 HP
  Katy Thai massage
  Tel. 06- 11244291

 2. De laatste 2 reacties en nog een aantal twijfelachtige reacties zijn door de moderator verwijderd.

 3. Afgelopen woensdag langsgeweest bij deze salon, geen afspraak gemaakt van te voren. Alles was volgeboekt deze avond maar ze hadden nog wel even snel een half uurtje tijd. Oke prima doen we dat maar. Hier begon de ellende, ik heb een 1 jaar in Bangkok gewoond en gewerkt en spreek dus wel een paar zinnentjes thais.

  Ik ving gelijk al op over hoe ze (in het thais) de prijs besproken en er werd 10 euro bovenop gedaan 60eu inplaats van de normale plaats 50eu.

  Toen ik de heer en dame hiermee confronteerde werd mij verteld dat je voor 50eu geen extra’s krijgt, ik heb wat andere reviews opgezocht en 50eu en 75eu zijn de “all-in” prijzen.

  Goed ik probeer een aantal maal te pinnen met verschillende bankkaarten pin automaat werkt niet, op de achtergrond hoor ik de dames smoezen dat ik geen geld op mijn rekening heb staan, dit was niet het geval en kwam een beetje onbeschoft over.

  Al met al een erg beschaamde situatie voor mij, eerst wordt ik opgelicht en daarna wordt ik voor arme sloeber uitgemaakt!

  Na 6e pin poging licht geïrriteerd de tent uitgelopen.

 4. Je leest dat het verbeterd is dus hoop je dat de tijden van Poekie teruggekeerd zijn. Helaas was ook mijn tweede ervaring in deze salon er een van geldkloperij.
  Jammer want de faciliteiten zijn van een ongekende kwaliteit.

 5. Toch wel een van de betere klant vriendelijke salons in noord holland waar je niet als nummer wordt gezien maar als klant en als je de dames respecteert maken zij het jou ook graag naar je zin.

 6. Hier laatst een van de betere massages in tijden mogen ontvangen van Nadia wat een toppertje op een gegeven moment liep ze over mijn rug wat een ervaring was dit

  Dank Marco

 7. Prima massage en gezellige dame ,alleen kwam van massage weinig terecht omdat we teveel zaten te kletsen over Thailand . Maar tot een volgende keer!!
  Pop kan maai rob

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 stemmen, gemiddeld: 3,13 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Even Voorstellen

Bij Chockdee Thaise Massage in Vlaardingen kunt u goed terecht...

Thaise Massage salon Chockdee Tilburg bevindt zich al een aantal...

Nieuws

Tijdens de vierdaagse in Nijmegen is er een overvloedig aanbod...

Drie Thaise massagesalons in Eindhoven moeten op last van de...

Ervaringen

Afgelopen zomer was ik voor enkele weken op vacantie in...

Tijdens een reis naar Thailand kwamen mijn vriendin en ik...

Massagetechnieken

Wat is een Ayurvedische massage? Sommige van onze adverteerders bieden...

(Thaise) stoelmassage is erop gericht om arm, nek en schouderklachten...

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt...

Blog