Sawatdee Thaise Massage

Thaise Massage

Beschrijving

Email to a friend

← Terug

Beschrijving:

Bij Sawatdee Massage kunt u voor een aantrekkelijke prijs kennis maken met Thaise Massage, Ontspanningsmassage en Voetmassage, door een gediplomeerde masseuse.

Thaise Traditionele Massage

Ontspanningsmassage:
Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt er zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Het hoofd is hierbij niet los te zien van het lichaam.

Kruidenstempelmassage

Hot Stone massage:
Een Hotstonemassage is zoals het woord al zegt een massage met “hete” stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water. De Hotstonemassage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter.

Gratis uw bedrijf aanmelden

Listing ID: 2050fa842fa56d8

Report problem

Processing your request, Please wait....

Gerelateerde vermeldingen

andere vermeldingen in waarin u mogelijk bent geïnteresseerd...

Sorry, er zijn geen andere gerelateerde advertenties in deze regio op dit moment.


Een Reactie op “Sawatdee Thaise Massage”

  1. Gisteren voor de 5e keer weer een supermassage gehad. Sawat is iemand die hart voor de zaak heeft.Ze weet elke plek te vinden en heeft er echt verstand van. Iemand die graag wil helpen en niet alleen verdienen.
    Nog goedkoop ook.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 stemmen, gemiddeld: 2,89 van 5)

  Lees dit eerst!