Pratjan Thai Massage

Traditionele thaise massage
Traditionele thaise massageTraditionele thaise massageTraditionele thaise massageTraditionele thaise massage

Beschrijving

Email to a friend

← Terug

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur


Beschrijving:

Thai massage
De traditionele Thai massage is meer dan alleen een ontspanningsmassage. De traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden van de wereld. Thai massage is goed voor het losmaken van gewrichten, spierspanning te verlichten en blokkades los te maken. Het zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam. Daarnaast bestrijdt het stress en verminderd depressieve gevoelens. De Thai massage is een interactieve massage van het lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van vele afwisselende rek- en strekoefeningen. Daarnaast wordt er zachte druk op reflexpunten uitgeoefend. Daarbij worden handpalm-, duim- en elleboogtechnieken ingezet met het doel om lichaam en geest te harmoniseren.

Thaise oliemassage / ontspanningsmassage
Thaise oliemassage is een massage waarbij uw lichaam zacht wordt gemasseerd met olie. De massage lijkt op de traditionele thaise massage echter wordt het knijpen en drukken vervangen door door het wrijven van het lichaam met olie waardoor het lichaam zacht en soepel wordt. Door het gebruik van olie voelt de massage ontspannen aan. Met de oliemassage zullen de blokkades weggemasseerd worden waardoor lichaam en geest beter gaan functioneren. Een regelmatige oliemassage heeft voor veel mensen een goede invloed op de algemene gezondheid.

Voetmassage
Thaise voetmassage heeft als doel het stimuleren van de reflexpunten op de voeten en heeft een rustgevende, therapeutische werking. Een van de voornaamste doelen van een thaise voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien.


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland

Listing ID: 742584e863bbe966

Report problem

Processing your request, Please wait....

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

Nong Thai Massage 1.1

Thai Massage Waalre

SAWADEE KA Welkom bij Thai Massage Waalre / Nong Thai Massage Geniet van een heerlijke ontspannende massage Wij bieden de volgende massages: – Thaise massage ...meer

augustus 25, 2017
alisha massage

Alisha Massage & Spa

Alisha Massage & Spa is een nog vrij nieuwe schoonheidssalon in een nette woonwijk van het Brabantse Waalre, waar u na afspraak terecht kunt voor ...meer

juli 27, 2014

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 stemmen, gemiddeld: 3,13 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

 

Sanook Thaise massage Rotterdam

 

Uw salon ook hier? Meld u aan voor het Platinum pakket

Ervaringen