Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Thaise massagesalons, erotisch of niet?

Kan je tegenwoordig tegenover je familie, vrienden en kennissen nog wel vertellen dat je naar een Thaise of Chinese massagesalon bent geweest, zonder het risico te lopen voor hoerenloper te worden uitgemaakt?
Als je de media moet geloven, kan je dat risico beter niet lopen en er beter over zwijgen.
Vrijwel alle Thaise en Chinese massagesalons geven in hun advertenties, op hun websites en zelfs in hun behandelkamers met hoofdletters, vet gedrukt, onderstreept en met uitroeptekens dat er geen erotiek mogelijk is, dus zou je met goed fatsoen en onbeschaamd een massagesalon moeten kunnen binnen stappen die dat heeft aangegeven.
Helaas biedt deze ‘verzekering’ geen enkele garantie, tot vreugde van de naar erotiek smachtende massageklanten en tot verdriet van de professionele masseuses en massagesalons die niet verder gaan dan een traditionele of ontspannende massage.
Volgens de Nederlandse wetgeving dient een massagesalon die erotische diensten aanbiedt over de vereiste vergunning te beschikken, die vergunningen worden niet, nauwelijks of op mondjesmaat verstrekt, zodat het aantal Thaise massagesalons in Nederland met een vergunning voor erotische massage op twee handen is te tellen.
In Nederland zijn er echter meer dan tweehonderd Thaise massagesalons die niet over een dergelijke vergunning beschikken maar waarvan evengoed een groot gedeelte illegaal het bekende ‘happy end’ verstrekken in weerwil van wat er in hun advertenties of websites staat aangegeven.
Soms ook is het een masseuse die buiten medeweten van haar baas of bazin seksuele diensten verleent om haar karige verdiensten wat op te vijzelen.
Voor de goedwillende en argeloze bezoeker is het dus niet duidelijk wat hij of zij zou kunnen verwachten en wellicht met een (on)aangename verrassing wordt geconfronteerd.
De eigenaars en masseuses van de traditionele Thaise massagesalons klagen steen en been, omdat ze lastig gevallen worden door klanten, die niet beter weten dan dat zij zich in een bordeel bevinden, misleid door de wildste verhalen in de media.
Voor de echte liefhebbers van Oosterse massages een bedenkelijke ontwikkeling, omdat zij met een scheef oog worden aangekeken, wat te denken van een Thaise masseuse die aan huis praktiseert en door de hele buurt met argusogen wordt bekeken.
De oorspronkelijke Thaise (traditionele) massage is in principe heilzaam en heeft niets met erotiek te maken en geschiedt meestal met sport(kleding) aan.
Zelfs de erotische z.g. “body to body” massage behoort niet tot het pakket van de originele Thaise massage.

Het is jammer dat vandaag de dag Thaise massage onjuist wordt gerelateerd aan erotiek, vervelend voor de fervente massageliefhebber en niet in de laatste plaats voor de Thaise masseuse en Thaise massagesalons zelf.

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Geef een beoordeling

***** ***** *****
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen stemmen)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Even Voorstellen

Bij Chockdee Thaise Massage in Vlaardingen kunt u goed terecht...

Thaise Massage salon Chockdee Tilburg bevindt zich al een aantal...

Nieuws

Tijdens de vierdaagse in Nijmegen is er een overvloedig aanbod...

Drie Thaise massagesalons in Eindhoven moeten op last van de...

Ervaringen

Afgelopen zomer was ik voor enkele weken op vacantie in...

Tijdens een reis naar Thailand kwamen mijn vriendin en ik...

Massagetechnieken

Wat is een Ayurvedische massage? Sommige van onze adverteerders bieden...

(Thaise) stoelmassage is erop gericht om arm, nek en schouderklachten...

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt...

Blog