Thaise massagecursussen Wellness Academie

    Thaise Massage    november 9, 2013

Thaise massagecursussen aan de Wellness Academie

wellness academie

Een Thaise massage is niet alleen heerlijk om te ontvangen, je haalt er ook veel voldoening uit om deze massage te geven. Wil je leren om op een professionele wijze Thaise massages te geven, dan kun je hiervoor terecht bij de Wellness Academie. Hier worden onder meer de cursussen Traditionele Thaise Yogamassage en Thaise voet- en onderbeenmassage gegeven door bekwame docenten met veel praktijkervaring.

De Wellness Academie
De Wellness Academie is een erkend opleidingscentrum op het gebied van Wellness en Beauty. Jaarlijks verwelkomt dit opleidingscentrum duizenden studenten. De hoofdvestiging ligt in Hasselt in België, maar er worden ook cursussen verzorgd in Melle (B), Zandhoven (B) en Amsterdam (NL). Een belangrijk voordeel van de Wellness Academie is dat de lessen worden gegeven in kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor iedere student. Het gaat om korte intensieve cursussen, waardoor je in weinig tijd heel veel leert. Verder zijn de cursussen zeer praktijkgericht, zeer toegankelijk en betaalbaar. Ook heb je hier veel doorgroeimogelijkheden vanwege het groot aantal specialistische cursussen.

Cursus Traditionele Thaise Yogamassage
De cursus Traditionele Thaise Yogamassage is een zeer populaire cursus. Omdat steeds meer mensen in het westen de weldaad van deze massagevorm ontdekken, is er ook steeds meer vraag naar goed opgeleide therapeuten die zich in deze massagevorm hebben gespecialiseerd. Je leert tijdens deze cursus hoe je als massagetherapeut een volledige lichaamsbehandeling kunt geven waarin yoga, reflexologie en acupressuur worden gecombineerd in een berekend choreografisch spel met de ontvanger. Het doel hiervan is om de flexibiliteit van het lichaam te vergroten en blokkades in de doorstroom van de energie op te heffen. De massage werkt zowel ontspannend als activerend op lichaam en geest.

Cursus Thaise voet- en onderbeenmassage
De cursus Thaise voet- en onderbeenmassage van de Wellness Academie concentreert zich op het behandelen van de voeten en onderbenen. Dit deel van het lichaam heeft dag in dag uit veel te verduren en wordt nogal eens vergeten. Het bijzondere aan deze massage is dat hoewel je je concentreert op een klein deel van het lichaam, de massage invloed heeft op het hele lichaam. Tijdens deze cursussen leer je om meridiaan- en reflexzonetechnieken in te zetten om het natuurlijke genezingsproces, de doorbloeding en de energiedoorstroming van het hele lichaam te bevorderen.

Breng voor meer informatie een bezoek aan de website van de Wellness Academie.


No Tags

  

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen stemmen)

You must be logged in to post a comment.

Even Voorstellen

Recente reacties