Thaise Massage Overzichtskaartjes

    Nieuws    februari 8, 2013

Thaise Massage Overzichtskaartje
Evenals een kaart van Chinese massage adressen in Nederland is er nu tevens het meest complete overzicht van Thaise massagesalons en Thaise massage adressen in Nederland, België en Duitsland(grensstreek) op Google maps in kaart gebracht.
Omdat Google maps beperkingen heeft wat betreft het aantal adressen op één kaart( maximaal 200) en de beschikbare adressen het quotum ruimschoots overschrijden, zou de kaart worden gesplitst in 2 pagina’s.
Dat is natuurlijk niet echt overzichtelijk, dus is er een andere oplossing gezocht.
Oorspronkelijk is de Thaise massage niet erotisch van aard, maar niettemin zijn er veel (Thaise) massagesalons die (openlijk) een erotische body to body massage aanbieden, dus is dit een goede gelegenheid om de adressen te splitsen in adressen met de Thaise Traditionele Massage zonder erotiek en Thaise massage adressen waar wél erotiek mag worden verwacht.
De Thaise Traditionele Massage zonder erotiek zijn op de kaart aangegeven met groene en gele markers, waarbij de adressen die met een gele marker zijn aangeduid, uitsluitend op afspraak werken.
Het kaartje met adressen waar erotiek wordt aangeboden bestaat uit rode markers.

Kaart: Traditionele Thaise Massage Adressen
Kaart: Thaise Massage met erotiek
Nog even dit:
Een adres wordt pas aangemerkt met erotische massage mogelijkheden als dit expliciet op hun website of advertentie vermeld staat.

Het verdient aanbeveling om de kaarten te openen met een moderne browser (b.v. Explorer 9 of Google Chrome), verouderde browsers zoals Internet Explorer 8 laden vrij traag en veroorzaken fouten.
Tegenwoordig zijn er ook handige apps verkrijgbaar om een dergelijke kaart op android of iphone te bekijken.

Sinds kort is er een website met een interactieve kaart van Nederland, waar per provincie de adressen van Thaise en Chinese massagesalons kunnen worden opgeroepen.
De website is zeer geschikt voor weergave op mobiele apparatuur en tablets.
http://www.massage-maps.com


No Tags

  

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen stemmen)

  Lees dit eerst!

Even Voorstellen

Recente reacties