Thaise Aroma Massage

    Massagetechnieken    juli 3, 2014

Thaise Aroma MassageThaise aroma massage is een weldadige mix van Oosterse en Westerse massage technieken, de massage bestaat uit de Thaise massage met diepe yoga stretching in combinatie met een Zweedse massage. De massage wordt in tegenstelling tot de traditionele Thaise massage ontkleed of slechts gekleed in een slip, ondergaan op een massagetafel i.p.v. een matras of mat op de grond.
Bij deze vorm van massage wordt ook olie gebruikt, die het lichaam volledig ontspant en daardoor ook de geest tot een vredige rust brengt.
De olie die wordt gebruikt is sterk geconcentreerd, plantaardig en geurend. Deze geuren met name stimuleert bij  de cliënt een gevoel van ontspanning en welzijn.
Speciale aandacht wordt gegeven aan de meridianen of energie kanalen in het lichaam, door een veelvuldig fysieke aanraking en stimulatie van de spieren, pezen, bindweefsel wordt de  bloedsomloop en het lymfestelsel extra geactiveerd.
Aromatherapie massage is vooral geschikt als men last heeft van stress of emotioneel-gerelateerde aandoeningen, zoals slapeloosheid, hoofdpijn, spijsverteringsstoornissen, premenstruele syndromen en rugklachten.
Voorzichtigheid is echter wel geboden als men last heeft van huidziekte’s, huiduitslag of open wonden, dit in verband met de olie die wordt gebruikt.


No Tags

  

Een Reactie to “Thaise Aroma Massage”

  1. Ik ben voor het eerst bij deze massage ik weet nog wat mij te wachten staat maar ik ga er voor ik ben gehandie cap hart en heup operatie,s gehad maar ik ga er toch heen

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen stemmen)

You must be logged in to post a comment.

Even Voorstellen

Recente reacties