Zalika Thai Massage

Beschrijving

  • Adres: Emile Regardstraat 41
  • Postcode: 1180
  • Plaats: Ukkel (Brussel)
  • Regio: België
  • Telefoon: 0466/269 200
  • Prijs per uur: € 80
  • website: http://zalikathaimassages.be

Email to a friend

← Terug

Beschrijving:

Bij Zalika Thai Massage heeft u de keuze tussen een helende klassieke Wat-Pho Thaïse massage of een erotische massage waarbij het body-to-body contact uw diepste verlangen zal bevredigen.
De inrichting van deze salon straalt een intieme sfeer uit waarin u zich volledig kan ontspannen. Rustige muziek en aromatische geuren benadrukken het Oosterse karakter van het huis. De dames zijn er om u volledig tot ontspanning te brengen.

Traditionele Thai massage
De traditionele Thaise massage een vorm van massage van duizenden jaren oud, goed voor de energiebanen van het lichaam. Er worden speciale drukpunten gestimuleerd waardoor blokkades in het lichaam kunnen worden verminderd of zelfs geëlimineerd.
Ook als u geen last heeft van deze klachten, is de traditionele Thaise massage een vorm van ontspanning. Het reinigt als het ware je lichaam, waarna je energiek en totaal ontspannen zal voelen.

Tantra massage
Deze massage is een volledige lichaamsmassage met sensuele aanraking en intense erotische verleiding. Deze massage stimuleert en verhoogt de sensualiteit, wat kan leiden tot minder remmingen.

Relaxerende oliemassage
De relaxerende oliemassage ontspant je volledig. De warme olie zal de spanningen van de spieren verminderen, de flexibiliteit vergroten en inwendige organen stimuleren. De olie massage brengt ook de energie weer in balans. De dame werkt de massage af met een body-to-body massage op een sensuele wijze.

Voor vrouwen zijn er speciale prijzen van € 70 per uur

De salon is 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur ook op Zondag
Gelieve vooraf te reserveren, alleen beschikbaar op afspraak. Voor een afspraak kunt u ons bellen op het nummer 0466/269 200 of 0472/ 952 691.


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland

No Tags

  

Listing ID: 37852c5d31363f88

Report problem

Processing your request, Please wait....

Een Reactie op “Zalika Thai Massage”

  1. Dit salon is gestopt !

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 stemmen, gemiddeld: 3,38 van 5)

You must be logged in to post a comment.