Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Wiengthai Thaise Massage

Openingstijden

Beschrijving:

De eigenaresse van Wiengthai is Linjie, een ervaren en gediplomeerde Thaise masseuse, die op afspraak diverse Thaise massages aanbiedt voor zowel mannen als vrouwen, uitsluitend op afspraak.

De Thaise massages zijn gericht op het los maken van stijve spieren maar kunnen ook uitgevoerd worden ter ontspanning en tegen stress.
Naast de Traditionele Thaise massage zijn hier ook specifieke behandelingen mogelijk.

Hotstone Massage
Een heerlijke massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme stenen, ontspannend en verkwikkend
Drukpunt Massage
Deze wordt uitgevoerd met de duimen, door middel van wrijftechnieken probeert men de pijn te verzachten, toegepast met warme olie.
Kruidenstempelmassage
Wordt uitgevoerd met  verwarmde builtjes, die zijn gevuld met geneeskrachtige een reukloze kruiden, geheel naar uw wens. Het is een traditonele Thaise massagestempel vorm die preventief en genezend  werkt.
Aroma oliemassage
Een heerlijke massage die nauwelijks te vergelijken is met andere massage vormen. Deze thaise massage wordt met verwarmde olie uitgevoerd.Het heeft een positieve werking op lichaam en geest en voorziet de huid van voedingsstoffen. Het ontspant de spieren en breng de geest tot rust.
Stoelmassage
Wordt gegeven op een speciale massage stoel. Deze massage is een effectieve drukpunt massage, gericht op hoofd, rug, nek, schouders en armen.

Geopend:
Maandag t/m Vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, uitsluitend op afspraak

Geef de eerste beoordeling

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Gerelateerde vermeldingen

Thaise Massage Apeldoorn

Manora Thaise Massage Apeldoorn is de tweede vestiging van Manora Thaise Massage in Arnhem. De massagesalon is gelegen in het centrum van Apeldoorn op loopafstand van...meer

Thaise Massagesalon in Apeldoorn

Mang Mi Si Soek is een Salon voor Thaise Massage in Apeldoorn, gevestigd op een bedrijventerrein in Malkenschoten (Apeldoorn Zuid) Fraai en sfeervol ingerichte massagesalon met...meer

10 Reacties op “Wiengthai Thaise Massage”

 1. DIt is de echte diepe Thaise massage, echt een aanrader

 2. Heb een Hot stone massage genoten bij Linjie. Erg goed en heel ontspannend. Ik ga zeker nog een keer terug. Uitstekende prijs/kwaliteit.

 3. berry derksen on april 8, 2017 @ 1:59 pm

  ik heb veel last van schouders armen en onder in de rug gr berry

 4. Linjie is een vakvrouw. Ze voelt elk knoopje in mijn spieren en maakt die grondig los. Een krachtige massage maar o zo fijn! Linjie heeft heel veel kennis van de spieren en masseert met aandacht. Een vrouw van weinig woorden maar met gouden handen. Na de massage kan ik er voor een tijdje weer tegen aan.

 5. thai liefhebber on januari 13, 2017 @ 2:54 pm

  Is deze salon nog open

 6. tevreden klant on oktober 13, 2013 @ 8:06 pm

  Ik kom hier al jaren, en geniet dan ook elke keer weer opnieuw van deze perfecte massage. Sta telkens weer van te kijken dat een zo kleine vrouw, zoveel kracht kan ontwikkelen met dat kleine lichaam. Het is telkens weer genieten. Zo een massage heb ik nog nergens anders mogen ontvangen, mijn dank!!!

  • Na al geruime tijd met pijn in mijn onderrug rond gelopen te hebben en deze bij verschillende salons te hebben laten behandelen maar waarbij de pijn alweer na een paar uur terug kwam naar Apeldoorn getogen. Hier in een keurige, schone en hygiënische ontvangst ruimte plaats genomen, zij was nog bezig met de vorige klant.
   In de massage kamer was ze bezig om alles te verschonen(!) laken, handdoek, keurig hoor. Aangegeven wat mijn klachten waren volgde een sessie die ik niet gauw zal vergeten. Al direct kon ik vaststellen dat het hier een uitmuntend vakvrouw bezig was.
   Elke knoop, elke stijve spier wist ze te vinden en legde tegelijk uit dat ze niet alleen de pijnlijke plek behandeld moest worden maar juist ook de spieren die daar naar toe lopen. Dus onderrug pijn, dan ook de benen en rug/schouders. Geregeld moest ze haar voorhoofd afwissen, het zweet parelde op haar voorhoofd, Wat heeft deze (kleine) vrouw een kracht en wat is ze intensief bezig. Ik had eigenlijk gevraagd voor deels een stevige massage en een deel ontspannings massage, maar dat zat er (dit keer) niet in, nee zei ze, eerst de problemen uit de weg ruimen, misschien, (heel misschien) de volgende keer! Wat een inzet, wat een professionele aanpak, zeldzaam goed! Daarna heerlijk douchen en gelijk een nieuwe afspraak gemaakt natuurlijk. Deze dame steekt er met kop en schouders bovenuit wat er aangeboden wordt!!! Hartelijk dank en tot spoedig.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 stemmen, gemiddeld: 4,21 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Even Voorstellen

Bij Chockdee Thaise Massage in Vlaardingen kunt u goed terecht...

Thaise Massage salon Chockdee Tilburg bevindt zich al een aantal...

Nieuws

Tijdens de vierdaagse in Nijmegen is er een overvloedig aanbod...

Drie Thaise massagesalons in Eindhoven moeten op last van de...

Ervaringen

Afgelopen zomer was ik voor enkele weken op vacantie in...

Tijdens een reis naar Thailand kwamen mijn vriendin en ik...

Massagetechnieken

Wat is een Ayurvedische massage? Sommige van onze adverteerders bieden...

(Thaise) stoelmassage is erop gericht om arm, nek en schouderklachten...

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt...

Blog