Wiengthai Thaise Massage

Beschrijving

Email to a friend

← Terug

Beschrijving:

De eigenaresse van Wiengthai is Linjie, een ervaren en gediplomeerde Thaise masseuse, die op afspraak diverse Thaise massages aanbiedt voor zowel mannen als vrouwen, uitsluitend op afspraak.

De Thaise massages zijn gericht op het los maken van stijve spieren maar kunnen ook uitgevoerd worden ter ontspanning en tegen stress.
Naast de Traditionele Thaise massage zijn hier ook specifieke behandelingen mogelijk.

Hotstone Massage
Een heerlijke massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme stenen, ontspannend en verkwikkend
Drukpunt Massage
Deze wordt uitgevoerd met de duimen, door middel van wrijftechnieken probeert men de pijn te verzachten, toegepast met warme olie.
Kruidenstempelmassage
Wordt uitgevoerd met  verwarmde builtjes, die zijn gevuld met geneeskrachtige een reukloze kruiden, geheel naar uw wens. Het is een traditonele Thaise massagestempel vorm die preventief en genezend  werkt.
Aroma oliemassage
Een heerlijke massage die nauwelijks te vergelijken is met andere massage vormen. Deze thaise massage wordt met verwarmde olie uitgevoerd.Het heeft een positieve werking op lichaam en geest en voorziet de huid van voedingsstoffen. Het ontspant de spieren en breng de geest tot rust.
Stoelmassage
Wordt gegeven op een speciale massage stoel. Deze massage is een effectieve drukpunt massage, gericht op hoofd, rug, nek, schouders en armen.

Geopend:
Maandag t/m Vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, uitsluitend op afspraak


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland

Listing ID: 62750bf7ae6368c6

Report problem

Processing your request, Please wait....

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

SabaiSabai massage

Gediplomeerd masseuse geeft Traditionele Thaise massage. Thaise massage is ontstaan uit het Boeddhisme en is gelieerd aan de Thaise geneeskunst. Massages worden uitgevoerd met de ...meer

april 28, 2013
Thaise klassieke massages Kim

Thaise klassieke massages Kim

Thaise Klassieke Massages op Niveau! Bij ons kunt u terecht voor Klasieke Thaise Massage op Niveau. Voor een heerlijke relax massage bent u bij ons ...meer

oktober 9, 2014

10 Reacties op “Wiengthai Thaise Massage”

 1. DIt is de echte diepe Thaise massage, echt een aanrader

 2. Heb een Hot stone massage genoten bij Linjie. Erg goed en heel ontspannend. Ik ga zeker nog een keer terug. Uitstekende prijs/kwaliteit.

 3. berry derksen on april 8, 2017 @ 1:59 pm

  ik heb veel last van schouders armen en onder in de rug gr berry

 4. Linjie is een vakvrouw. Ze voelt elk knoopje in mijn spieren en maakt die grondig los. Een krachtige massage maar o zo fijn! Linjie heeft heel veel kennis van de spieren en masseert met aandacht. Een vrouw van weinig woorden maar met gouden handen. Na de massage kan ik er voor een tijdje weer tegen aan.

 5. thai liefhebber on januari 13, 2017 @ 2:54 pm

  Is deze salon nog open

 6. tevreden klant on oktober 13, 2013 @ 8:06 pm

  Ik kom hier al jaren, en geniet dan ook elke keer weer opnieuw van deze perfecte massage. Sta telkens weer van te kijken dat een zo kleine vrouw, zoveel kracht kan ontwikkelen met dat kleine lichaam. Het is telkens weer genieten. Zo een massage heb ik nog nergens anders mogen ontvangen, mijn dank!!!

  • Na al geruime tijd met pijn in mijn onderrug rond gelopen te hebben en deze bij verschillende salons te hebben laten behandelen maar waarbij de pijn alweer na een paar uur terug kwam naar Apeldoorn getogen. Hier in een keurige, schone en hygiënische ontvangst ruimte plaats genomen, zij was nog bezig met de vorige klant.
   In de massage kamer was ze bezig om alles te verschonen(!) laken, handdoek, keurig hoor. Aangegeven wat mijn klachten waren volgde een sessie die ik niet gauw zal vergeten. Al direct kon ik vaststellen dat het hier een uitmuntend vakvrouw bezig was.
   Elke knoop, elke stijve spier wist ze te vinden en legde tegelijk uit dat ze niet alleen de pijnlijke plek behandeld moest worden maar juist ook de spieren die daar naar toe lopen. Dus onderrug pijn, dan ook de benen en rug/schouders. Geregeld moest ze haar voorhoofd afwissen, het zweet parelde op haar voorhoofd, Wat heeft deze (kleine) vrouw een kracht en wat is ze intensief bezig. Ik had eigenlijk gevraagd voor deels een stevige massage en een deel ontspannings massage, maar dat zat er (dit keer) niet in, nee zei ze, eerst de problemen uit de weg ruimen, misschien, (heel misschien) de volgende keer! Wat een inzet, wat een professionele aanpak, zeldzaam goed! Daarna heerlijk douchen en gelijk een nieuwe afspraak gemaakt natuurlijk. Deze dame steekt er met kop en schouders bovenuit wat er aangeboden wordt!!! Hartelijk dank en tot spoedig.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 stemmen, gemiddeld: 4,21 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

 

Sanook Thaise massage Rotterdam

 

Uw salon ook hier? Meld u aan voor het Platinum pakket

Ervaringen

Recente reacties