15 Reacties op “Siam Yoga – Traditionele Thai Massage”

 1. Problemen die een goede fysiotherapeut niet kan oplossen is zij de baas!

  • 5 sterren!

  • Hallo Sjoerd W

   Ik ben er geweest, n.a.v. je positieve berichten. Hevige pijn in shouders en onderrug. Na dat aangegeven te hebben begon deze ongal onvriendelijke en slecht nederlands sprekende vrouw met houtjes op mijn te timmeren. Wat een aanfuiting. Een pijnlijk verhaal dat 2 dagen nadien nog voelbaar is. Naast en behalve de klachten die ik al had. Dan heb ik veel betere ervaringen met salons in bijv Scheveningen en Den Haag. Mij ziet ze niet weer.

 2. Immer wieder gerne , eine super Arbeit die Sie macht man fühlt sich richtig gut hinterher und Vorallem sind die Verspannungen im Rücken weg . 5 Sterne sind eigentlich noch zu wenig .

 3. Ik ben nu al ongeveer 10 keer geweest bij Siam en zal nog veel vaker gaan.
  Dit is voor mij de beste massage die ik ooit ergens heb kunnen vinden.
  Voor mijn werk sta ik veel en heb ik altijd lastvan mijn schouders en benen.
  Na een bezoek bij Siam voelt dit gelijk veel beter en kan ik er weer een tijd tegen aan.

  Als je van goede harde massage houdt is dit het juiste adres !!!

 4. Janny reitsma on december 19, 2016 @ 10:37 am

  Als je graag van je stijve spieren verlost wil worden en je bent niet klein zerig dan ben je hier aan het goeie adres. Het was niet fijn de eerste 2 keer maar wat een verschil. Ik kan het iedereen aanraden.

 5. Chantal vd m on december 11, 2016 @ 1:52 pm

  Door mijn werk in de zorg heb ik regelmatig stijve schouders en nek. De massages bij siam yoga helpen mij te ontspannen. Er wordt alle tijd genomen die nodig is om klachten te verhelpen. Dit tegen relatief een lage prijs. De dame van siam yoga weet waar ze mee bezig is en is kundig. Een top adres waarvoor ik nu ikzelf in Den Haag woon voor naar Leeuwarden kom!

 6. Vaste klant bij Siam Yoga, heb vaak last van mijn rug en schouders. De massage is stevig maar helpt erg goed tegen mijn klachten. Gezien het feit dat ik nogal vaak hoor dat er mannen komen met andere bedoelingen dan een gewone massage begrijp ik wel dat ze soms wat terughoudend is bij nieuwe (mannelijke) klanten. Ik raad iedereen met last van de spieren aan een bezoek te brengen aan deze salon. Mvg, Sjoerd

 7. Ik heb al lange tijdag last van mijn rug en schouders, ik ben naar de fysiotherapeut geweest maar niets hielp. Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik mijn eerste massage bij siam Yoga en meteen merkte ik al verschil. Jane heeft precies door wat er nodig is om ervoor te zorgen dat klachten minder worden en is daarnaast een hele aardige vrouw. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Ook biedt zij veel verschillende soorten massages aan, dus kan iedereen die graag een thaise massage wil bij haar terecht. Ik raad siam Yoga dus zeker aan!

 8. Geen goede ervaring hier gehad. Sinds deze massage nu 3 jaar geleden heb ik nog steeds last van m’n knieen omdat ze op deze drukte met het volle gewicht terwijl ze gestrekt waren. Ook m’n rug en nek knakken sindsdien. Erge spijt van.

 9. Bij deze vrouw krijg je een hele goede massage voor je spieren. Ik kom er regelmatig en zij is altijd vriendelijk en serieus.

 10. Als je voor een erotiek-massage komt EDUARD dan ben je daar op het verkeerde adres! 8 van de 10 mannen komen daarvoor, maar zij is de enige die die diensten NIET doet!

  Zijj verstaat haar vak heel goed en ik ben er inmiddels meerdere keren geweest en van al mijn problemen verholpen. Als ze iemand niet vertrouwt dan is het omdat diegene voor happy ending komt dus ik denk dat je volgende keer beter naar de weaze kan stappen .

 11. Topadres? Ik voelde me door mevrouw behoorlijk geschoffeerd. In plaats van een vriendelijk welkom was het één en al achterdocht. Heb haar dan ook nogal verbaasd en gepikeerd gezegd dat ik heus voor een serieuze massage kwam en dat ik haar nogal onsympathiek vond overkomen. Er kwam nog een slap excuus, maar voor mij hoefde het al niet meer.
  Over haar vakkundigheid kan ik dus niet oordelen maar haar persoon krijgt van mij – 5 sterren!

  • U schijnt goed op de hoogte te zijn van statistieken die de motivatie van mannen bij een Thaise massage aangeven. Maar u heeft, gezien uw voorstel tot een bezoek aan de Weaze, net als mevrouw Siam  behoorlijk moeite met normaal fatsoen!  Een massage van iemand, die bij mijn binnenkomst (na tel. afspraak!) geen enkel respect toont voor mijn persoon, is voor mij ‘outofthequestion’! Ook al probeerde mevrouw haar fout nog te herstellen. 
   Daarom   vind ik(…)  haar ‘toko’ puur op basis van zoiets als gastvrijheid géén topadres. En niet zoals  wat u veronderstelt op basis van een gebrek aan erotiek.

 12. gerard de graaf on mei 2, 2015 @ 7:30 pm

  Top adres! Zeer goede massage gehad, ben altijd erg onder de indruk hoe deze vrouw haar werk doet. Ze zou zo voor dokter door kunnen. Erg schoon en netjes, niet duur en vooral iemand die er voor zorgt dat je klachten niet weer terugkomen. Ik had fysiotherapie gehad….en giropractor, maar niets hielp. Na een paar keer bij Siam Yoga te zijn geweest ben ik van mijn meeste klachten af. Een verheerlijking!

  5 sterren!

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 stemmen, gemiddeld: 3,58 van 5)

You must be logged in to post a comment.