Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Royal Thai Massage

Openingstijden

Beschrijving:

Behandelingen alleen op afspraak

Traditionele Thaise massage:
Traditionele Thaise massage is een complete lichaamsbehandeling, die acupressuur, reflexologie, yoga en de typische rekkingen en strekkingen integreren binnen een uitgekiend choreografisch spel tussen gever en ontvanger. Traditionele Thaise massage opent de energiestromen in het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans. Ze verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam

Thaise Olie Massage:
Deze massage maakt gebruik van olie om je lichaam te masseren.
Het is een interactieve manipulatie van het lichaam met behulp van passieve stretching technieken, diepe ritmische rollen en stretching massage bewegingen.
Druk wordt uitgeoefend langs de meridiaan lijnen van energie om beweging te stimuleren in het lichaam.

Thaise voetmassage:
Thaise voetmassage is een massage van de voeten en onderbenen.
Gecombineerd met het gebruik van handen en een stok worden de reflex punten gestimuleerd op de voeten die corresponderen met de inwendige organen van het lichaam.

Hoofd, schouder en rug massage:
Een verkorte massagevorm van accupressuur die zich richt op de meridianen die door hoofd, nek en schouders lopen.

Geen Erotiek

maandag t/m zaterdag:
09:00 uur -21:00 uur
zondag: alleen na telefonische afspraak.

Geef de eerste beoordeling

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Gerelateerde vermeldingen

img1

De beste massage van Amersfoort en omstreken. Heeft u last van nek, schouder of rug. Wij helpen u hiervan af. We gebruiken hier diverse massage technieken...meer

Massage in Amersfoort

My Beauty Nails & Massage in Amersfoort is een professionele massage en beautysalon. U kunt hier terecht voor Pedicure en Manicure, speciaal voor mooie verzorgde nagels....meer

4 Reacties op “Royal Thai Massage”

 1. Zeer schokkende, teleurstellende ervaring! Bij binnenkomst al geconfronteerd met een wat oudere dame die mij vooraf liet betalen. Ik meldde haar dat ik kwam voor ontspanning en een rustig, relaxte oliemassage De kamer waar zij mij bracht, met een gordijn als deur, had een matrasje op de vloer en was niet echt warm (kacheltje werd later aangezet en wat extra handdoeken als deken). De oudere dame bleek ook de masseuse te zijn. Nogmaals gezegd dat ik kwam on te ontstressen. Maar haar hele aanpak was op zijn zachtst gezegd matig. In plaats van een rustige en consistente opbouw, zoals dat m.i. bij een goede Thaise massage hoort te zijn, was het een soort flitsen van hier naar daar, van alles en nog wat, ongericht en zeker niet ontspannend. Helaas sprak ze te weinig NL om dat te begrijpen. Op een gegeven moment na pakweg een half uur (had al vooraf anderhalf uur betaald) heb ik er een einde aan gemaakt. Voelde me door de massage meer- ipv minder gestresst. Aangekleed.
  In de entreeruimte was er niemand om te vragen wat er mis ging. Pas toen ik de deur uit liep en al in her entreehalletje bij de voordeur stond, kwam er een dame, die zich niet voorstelde, mij op een vrij agressieve toon vertellen dat ik voor seks (waar ik niet op uit was en waar ik ook niet om heb gevraagd!) naar een andere plek moest gaan….! Toen ik probeerde uit te leggen dat ik de massage echt niet goed vond, gaf ze boos aan dat daar ‘vanuit het hart’ wordt gemasseerd en dat de kwaliteit niet ter discussie stond. Punt uit. De klant heeft ongelijk. Punt uit. Om geld terug heb ik maar niet gevraagd, want alles was immers ‘mijn fout’… Advies: mijd deze zaak! On-Thais.

 2. Netjes gebeld voor een afspraak, toen ik er was werd ik meteen naar het massage ruimte gebracht. Eenmaal klaar zeiden ze pas dat ik alleen cash kon betalen…. Ik moest óf mijn rijbewijs in leveren en dan ergens geld zien te pinnen of ze zouden de politie bellen. Zelfs toen ik aangaf dat iemand naar de winkel zou komen ging alles op slot en grendel! Ik moest gewoon ontzet worden van deze asociale idioten!

  Ga hier niet heen!

  • Stel je niet zo aan. Net als in veel kleine zaken moet je in de meeste massagesalons gewoon cash betalen. En als je zoals jij in gebreke blijft bij betalen dan is het een standaard situatie dat een zaak iets wil achterhouden van de klant totdat is betaald. Ze hebben gewoon prima gehandeld.

   • Ten eerste: het is een publiek geheim dat zo ongeveer alle massagesalons graag cash hebben omdat ze dan zichzelf en het personeel zwart kunnen betalen. Vreemd dat de belastingdienst dit niet oppakt.
    Ten tweede: de Thaise hoffelijkheid is een farce. We geloven o zo veel te graag in de Thai smile. Maar achter die glimlach steekt in veel gevallen een berekenende geldmachine.
    Dit gezegd hebbend: praat hier vooral over de kwaliteit van de massage. Daarin ben ik namelijk geïnteresseerd….

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 stemmen, gemiddeld: 3,25 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Even Voorstellen

Bij Chockdee Thaise Massage in Vlaardingen kunt u goed terecht...

Thaise Massage salon Chockdee Tilburg bevindt zich al een aantal...

Nieuws

Tijdens de vierdaagse in Nijmegen is er een overvloedig aanbod...

Drie Thaise massagesalons in Eindhoven moeten op last van de...

Ervaringen

Afgelopen zomer was ik voor enkele weken op vacantie in...

Tijdens een reis naar Thailand kwamen mijn vriendin en ik...

Massagetechnieken

Wat is een Ayurvedische massage? Sommige van onze adverteerders bieden...

(Thaise) stoelmassage is erop gericht om arm, nek en schouderklachten...

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt...

Blog