Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nong Thaise massages

Openingstijden

volgens afspraak. Telefoon: 06-813.459.10

Beschrijving:

Nieuw in Almelo, Nong Thaise Massage.
Nong heeft haar opleiding gevolgd aan de officieel erkende massageschool Wat Po te Bangkok. Ze is een gediplomeerd masseuse voor het geven van Traditionele Thaise Massage. Ze heeft ervaring opgedaan in een Thaise kliniek waar lichamelijke pijnen verholpen worden.

Behandelingen:
Traditionele Thaise massage
Ontspanningsmassage
Nek – Schouder – Hoofd-massage
Voetenmassage
Sportmassage
Kruidenstempelmassage

Openingsuren: volgens afspraak. Telefoon: 06-813.459.10
Ook avonduren en weekend is mogelijk.

Geef de eerste beoordeling

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Gerelateerde vermeldingen

778384-593x398

Hallo Ik ben Siriluck en ik heb in Thailand in een clinic gewerkt. De massage die ik daar gaf en de ervaring die ik daar heb...meer

Thaise Massage

Thaise massage bij u thuis door een professionele mannelijke masseur van Thaise afkomst. Thongchai Sonklang heeft zijn diploma’s behaald aan de beroemde Wat Po massageschool in...meer

10 Reacties op “Nong Thaise massages”

 1. Zeer goed, Ik loop al meerdere jaren met nek, schouder, rug klachten (rechterkant van het lichaam). Na fysio en veel andere dingen geprobeerd te hebben maar zonder resultaat kwam na wat zoeken uit bij de Thaise Massage. Ik ben inmiddels een paar behandeling verder en de pijn neemt langzaam af, dus ik zie duidelijk vooruitgang. Nong gebruikt een spons met thaise kruiden en dit kan ik iedereen zeker aanraden. 10/10

 2. Het is iedereen aan te raden om bij nong een thaise massage te laten ondergaan .ook de ontvangst was goed. Ik kom zelf uit zwolle, en laat me 2 uur masseren , en dat zie ik als een uitje , en voel me daarna als herboren, dus is de reis meer dan waard.

 3. Erg vreemd dat 6 reacties die goed zijn, minder sterren oplevert dan 1 reactie . Opheldering gevraagd , doch geen reactie.

 4. vorige week een super massage gehad ik had de wat spieren vastzitten volgens haar en ik voel me nu weer 10 jaar jonger het was zeker de moeite waard je ziet me snel weer grt.

 5. Even ontspannen na het werk? Of wilt u even op adem komen? Bij Nong kunt u voor een lage prijs een heerlijke massage ontvangen. Helemaal naar uw wensen (geen erotiek!).

  Het is bewezen dat massages de bloedcirculatie stimuleren en de flexibiliteit van uw lichaam verhogen. Ook voorkomt masseren stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen en depressies.

  Hebt u regelmatig last van stijve of pijnlijke spieren? Of voelt u zich gestrest en vermoeid? Of wilt u gewoon even lekker ontspannen en tot jezelf komen? Bel voor een afspraak, want dan is Nong Thaise Massagesalon de oplossing voor u!

  Ik vind het heerlijk en voel me lichamelijk ook echt ontspannen. Bedankt Nong

 6. Bij Nong wordt je zeer goed behandeld. Zij straalt rust uit en haar massage doet mij letterlijk echt ontspannen. Ik ben nu 2 keer geweest en echt na een massage , slaap ik veel beter, en geen last van krampen in de kuiten, wat me vaak s\’nachts overkomt. Volgende keer nog meer ontspanning door het gebruik van sauna en de infrarood voetmassage. M.a.w. het blijft mijn adres, van mij krijgt ze dan ook de beste waardering.

 7. Ik sport veel ( fietsen en fitness ) een massage doet mij dan ook goed. Spieren en huid weer soepel en in conditie. Van top tot teen , zo goed voor de huid ( de olie ) spieren en niet te vergeten de ontspanning waar je dagen plezier van hebt. Bedankt Nong, ik kan alweer niet wachten op de volgende massage. Je website http://www.nongthaisemassagealmelo.nl is leuk en duidelijk. Veel succes nog.

 8. Voor de eerste keer een Thaise massage gehad, het was echt voortreffelijk. Het is echt heerlijk , leuke rustige kamer, zachte Thaise muziek , echt heel ontspannen. Nong mij zie je snel weer terug. Volgende keer een sauna vooraf, vanwege Nongs tijdschema voor de volgende , kon het niet plaatsvinden. Ik zag wel dat het een sauna is , met gerichte straling en regelbaar. Dat moet dan de volgende keer plaatsvinden.

 9. Afgelopen maandag massage gehad bij Nong prima bevallen en zeker voor herhaling vatbaar.
  Goede ruimte en rustige masseuse, lekkere warme olie. Nong als je zo door gaat ga je het zeker redden met de massages en in nederland. Tot een volgende keer groet Jan Vos

  • Afgelopen maandag massage gehad bij Nong prima bevallen en zeker voor herhaling vatbaar.
   Goede ruimte en rustige masseuse, lekkere warme olie Nong als je zo doorgaat ga je het zeker redden met de massages en in Nederland. Tot een volgende keer groet Jan Vos

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Even Voorstellen

Bij Chockdee Thaise Massage in Vlaardingen kunt u goed terecht...

Thaise Massage salon Chockdee Tilburg bevindt zich al een aantal...

Nieuws

Tijdens de vierdaagse in Nijmegen is er een overvloedig aanbod...

Drie Thaise massagesalons in Eindhoven moeten op last van de...

Ervaringen

Afgelopen zomer was ik voor enkele weken op vacantie in...

Tijdens een reis naar Thailand kwamen mijn vriendin en ik...

Massagetechnieken

Wat is een Ayurvedische massage? Sommige van onze adverteerders bieden...

(Thaise) stoelmassage is erop gericht om arm, nek en schouderklachten...

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt...

Blog