Thaise massage in Hoorn | Medical Massage Therapy

Logo Thaise massage in Hoorn | Medical Massage Therapy
Nattawan (Owner/Therapist)praktijkThaise Yoga MassageThaise Medische Massage (Wat Po)

Beschrijving

Email to a friend

← Terug

Openingstijden

Geopend: Maandag t/m Vrijdag*
Tijden: 09.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag en Zondag*
Tijden: 09.00 t/m 12.00 uur

* Ik werk enkel op afspraak

== Geen Erotiek ==


Beschrijving:

Mijn naam is Nattawan, ik ben de praktijkeigenaar van Thaise massage in Hoorn | Medical Massage Therapy. Ik kom uit het Noorden van Thailand, sinds 2004 ben ik woonachtig in Nederland.

Mijn massage diploma’s heb ik behaald aan de Wat Po tempel in Bangkok. Deze tempel is de ontstaansplek van Traditionele Thaise massage. Een betere plek om te leren masseren is er niet!

Thaise massage is een meer dan 2500 jaar oude genezende techniek die o.a. stress vermindert, de bloedsomloop verbetert, RSI-klachten behandelt, rugpijn en hoofdpijn verhelpt en de flexibiliteit vergroot.

Voorafgaand aan de eerste massage doe ik een intake. Hierdoor krijg ik inzicht in eventuele klachten en pijntjes en kan ik mijn massages hierop afstemmen.

Door mijn jarenlange ervaring en het masseren van meer dan 10.000 verschillende mensen heb ik een eigen authentieke stijl van masseren aangeleerd, hierdoor zijn mijn massages zeer effectief in het verminderen van lichamelijke, mentale en psychologische blokkades en problemen (http://www.massage-therapy.nl/massages).

Ook als u geen last heeft van klachten geven mijn Thaise massage een heerlijk ontspannen gevoel. Het reinigt uw lichaam en na een massage voelt u zich weer energierijk en ontspannen.

U kunt nu ook bij ons ook terecht voor duo massage.

Helaas worden Thaise massages vaak geassocieerd met erotiek en/of sex. Mijn massages hebben daar niets mee te maken ik geef dan ook GEEN erotisch getinte massages!!!

Thaise massage in Hoorn | Medical Massage Therapy
Telefoonnummer: 06-53250387
E-mail: info@massage-therapy.nl
Website: http://www.massage-therapy.nl
Website: http://www.thaisemassage.info
Facebook: http://on.fb.me/1xerntU


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland

No Tags

  

Listing ID: 8495150c85a90eee

Report problem

Processing your request, Please wait....

2 Reacties op “Thaise massage in Hoorn | Medical Massage Therapy”

  1. Voor een goede en ontspannen massage is dit hét adres in West-Friesland. Je merkt aan alles dat Nattawan een vak vrouw is. Ze doet een uitgebreide intake voor ze start met masseren. Zorgt dat je, je op je gemakt voelt. Haar massage zijn stevig, maar zeer effectief. Ze heeft mijn nek en schouderklacht weg gemasseerd!

  2. Door medicijn gebruik verkrampte spieren. Nattawan wrijft de knopen eruit, soms een pijnlijke ervaring. De eerste dagen na de behandeling voel ik me goed en de spieren zijn soepel.
    Deze medische massage heeft een positieve invloed op mijn dagelijkse gang van zaken. Een erg prettige ervaring en ook de omgang met Nattawan is erg positief.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (33 stemmen, gemiddeld: 4,09 van 5)

You must be logged in to post a comment.