LemonGrass Health Massage

Beschrijving

 • Adres: Piet Heinstraat 110
 • Postcode: 2518 CM
 • Plaats: Den Haag
 • Regio: Zuid-Holland
 • Telefoon: 06 2089 1712
 • Prijs per uur: € 45
 • website: http://www.lemongrasshealth.nl

Email to a friend

← Terug

Beschrijving:

LemonGrass Health Massage is een professionele massagesalon met medisch gediplomeerde medewerk(st)ers in het centrum van Den Haag, met een grote variëteit op het gebied van Thaise massages, scrubbehandelingen en gezichtsbehandelingen

Behandelingen:

Stoel Massage:
Massage van het hoofd, de nek, de schouders en de rug, in een speciale stoel. Raak verlost van stress en vermoeide spieren.

Voet Relaxing Massage:
Deze massage stimuleert de werking van het lichaamssysteem. De voetmassage is effectief bij bepaalde ziektes als stress, migraine, constipatie enz.

Zwangerschapsmassage:
Speciale massage voor zwangere vrouwen. Heerlijke ontspannende massage voor de vrouw en het ongeboren kind.De aanstaande moeder kan zelf aangeven welke massage de voorkeur heeft.

Voet Reflexologie Massage:
Effectieve stimulatie van de zenuweinden van de voetzool om de bloed- en lymfecirculatie te verbeteren. Kan worden toegepast om ziektes te behandelen of genezing te versnellen. Verbetert het functioneren van de organen en brengt ze in een evenwichtige balans.

Traditionele Thaise Massage (Relax):
Eeuwenoude door Thaise Boedhistische monniken ontwikkelde massagetechniek om het lichaam en onderdelen daarvan zich te laten ontspannen en pijn te verlichten.

Medische Thaise Massage:
Pijnprobleem oplossende techniek op medische basis. Klachten worden op oorzaak geanalyseerd en gericht behandeld om pijn te verlichten en zo mogelijk te laten verdwijnen.Deze techniek is doeltreffend en kan vele klachten effectief behandelen.

Aroma lichaamsmassage (Oliemassage)
Aromatherapeutische massage behandelt het circulatiesysteem van het lichaam. De therapeutische massage met olie en kruiden veroorzaakt energieverbetering en vermindert de vermoeidheid.

Dagelijks geopend van: 11:00 – 21:00Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland


Listing ID: 22450e30a1c9f55f

Report problem

Processing your request, Please wait....

4 Reacties op “LemonGrass Health Massage”

 1. 1 1/2 geleden naar Lemon Grass massage salon geweest waar ik vaker ben geweest altijd prima maar nu kreeg ik iemand die ik niet kende en ik zei geen harde massage want ik heb rugklachten. Toen de massage klaar was ging ze met haar voeten tegen mijn rug wat niet goed voelde maar ik vertrouwde erop dat ze wist wat ze deed. Dag erna erge rugpijnen pijnstillers slikken en nu nog steeds erge pijn zodat ik steeds pijnstillers moet gebruiken 45 euro betaald en nu heb ik rugklachten???

 2. LemonGrass Health Massage is m.i.v. 22 mei 2017 verhuisd naar Piet Heinstraat 110, 2518 CM, Den Haag.

 3. Vind het geen goede Salon Ik heb een blessure aan mijn arm overgehouden wat net lijkt op een breuk die ik ooit gehad heb in andere arm. Ik hoop dat het weer over gaat verder heb ik blauwe plekken die na 3 weken nog zitten.

 4. Geweldige massage. Zelden beter meegemaakt. Absoluut een aanrader. Je moet wel reserveren per telefoon of email.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 stemmen, gemiddeld: 4,08 van 5)

  Lees dit eerst!