Coachbusje

thaimassage2

Beschrijving

Email to a friend

← Terug

Beschrijving:

De Traditionele Thaise Massage – ook wel yoga massage genoemd – die op festivals in korte versie wordt gegeven, is ook in zijn volledige vorm te ervaren in de bus, in de praktijkruimte van Luisterrijk of bij mooi weer binnenkort in het tuinpaviljoentje.

Het weldadige effect van deze massagevorm uit zich in geestelijke en lichamelijke ontspanning, door het vrijmaken en laten doorstromen van energie en toename van flexibiliteit. Het is een combinatie van yoga asana’s, reflexologie en acupressuur waarbij met de duimen, handpalmen, voeten en ellebogen wordt gewerkt terwijl de gemasseerde met makkelijke kleding aan op een grondmatras ligt.   De totale lichaamsmassage duurt ruim 2 uur en een versie van 1 uur is ook mogelijk.

Hanneke heeft de opleiding in 2003 in Wat Pho in Bangkok voltooid en heeft in 2008 in Hua Hin daaraan de noordelijke stijl en de Thaise voetreflexmassage toegevoegd.
Aanvankelijk werkte zij onder de in Thailand gekregen naam ‘Shabaa’, terwijl de werkzaamheden nu geïntegreerd zijn in Praktijk Luisterrijk in combinatietrajecten van coaching en massage en @ Coachbusje voor massages op locatie.


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland

No Tags

  

Listing ID: 53053bbb35c7016e

Report problem

Processing your request, Please wait....

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmen, gemiddeld: 3,00 van 5)

You must be logged in to post a comment.