Thaise Massage in Aken

    Nieuws, Regio    mei 1, 2015

Thai Massage AkenHet aantal Thaise massagesalons en massagepraktijken in Zuid Limburg is in vergelijking met het westelijk gedeelte van Nederland zeer beperkt.
In een grote stad als Maastricht bijvoorbeeld is momenteel slechts één adres bekend waar je terecht kan voor een traditionele Thaise massage, een thuispraktijk in een buitenwijk van Maastricht.
Echter op zo’n 40 kilometer afstand, een half uur rijden, zijn er in en rond de Duitse stad Aken zo’n 20 Oosterse massagesalons te vinden, 16 Thaise massagesalons en 4 Chinese massagesalons.
Nog afgezien van deze massagesalons is Aken bovendien ook nog eens een leuke stad om wat langer te vertoeven.
De stad heeft een compact historisch centrum met leuke pittoreske straatjes, waarin volop boetiekjes, winkeltjes en terrasjes zijn te vinden.
Leuk om eens doorheen te wandelen zowel na als voor een ontspannende Thaise Massage in Aken.

Over het algemeen is er voldoende parkeergelegenheid in het centrum, naast de mogelijkheid om te parkeren op de openbare weg zijn er in Aken nog een groot parkeergarages, 18 in totaal met 7.600 parkeerplaatsen. Veel van deze parkeergarages bieden speciale tarieven voor lang parkeren.

De kwaliteit van de Thaise en Chinese massagesalons in deze stad is over het algemeen goed te noemen, de prijzen schommelen tussen de 35 en 40 euro per uur.
Naast de traditionele Thaise of Chinese massage bieden veel salons nog een aantal wellness faciliteiten en schoonheidsbehandelingen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel dames, maar ook paren, na een dagje shoppen in een Thaise massagesalon ontspanning zoeken.

De meeste massagesalons zijn elke dag geopend, ook in het weekend, vanaf 10:00 uur, terwijl de sluitingstijden variëren van 19:00 tot 22:00 uur
Een afspraak maken is meestal niet nodig, je kan er zo binnen lopen. U zult versteld staan van de gastvrijheid en vriendelijkheid.

Voor de liefhebbers van Oosterse massages in Zuid Limburg, maar ook voor de vacantiegangers aldaar, biedt Aken dus volop mogelijkheden.

Onderstaand een kaartje met daarop aangegeven: met groene markers de Thaise massagesalons en met rode markers de Chinese massagesalons.
U kunt op de marker klikken, waarna zich een info venstertje opent, de linkjes verwijzen naar de informatie over de salon (Duits)


No Tags

  

Een Reactie to “Thaise Massage in Aken”

  1. Recentelijk Thaise en Chinese salons bezocht in Aken.
    Uitstekende massages, en vlak over de grens!
    Ik mis o.a. Paradies massage in de Löhergraben, maar er zijn nog meer salons.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 stemmen, gemiddeld: 3,50 van 5)

  Lees dit eerst!

Even Voorstellen