Forums voor Oosterse Massages en Thaise Massages

Forums voor Oosterse Massages en Thaise Massages

Het forum voor Oosterse massages is opgericht in 2011 met als doel het groeiend aantal oosterse massagesalons in Nederland in kaart te brengen en te bespreken, d.m.v discussies en reviews.
Het zijn vooral de Chinese en Thaise massagesalons die hier worden belicht en daarnaast nog enkele andere vormen van oosterse massage.

Het forum voor Thaise Massages in Nederland bestaat al wat langer en is zoals de naam al suggereert gericht op Thaise massagesalons en praktijken in Nederland

Hoewel wij op onze website een link hebben geplaatst naar beide forums is chinese-massage.net op geen enkele wijze verbonden met deze forums.
Discussies, uitlatingen en reviews op het forum voor Oosterse Massages of het forum voor Thaise massage vallen dus niet onder onze verantwoordelijkheid.
Opmerkingen, informatie of klachten over dit forum dienen dus gericht te worden aan de beheerders van het forum voor Oosterse Massages of het forum voor Thaise massage.

Forums voor Oosterse Massages en Thaise Massage

link > Forum voor Oosterse Massages
link > Forum voor Thaise Massages

12 Reacties to “Forums voor Oosterse Massages en Thaise Massages”

 1. Jira Kotinny on mei 12, 2016 @ 6:59 pm

  Wat betreft problemen met het Forum Oosterse Massages gaan we helaas in herhaling vallen…

  De leden die vandaag probeerden in te loggen zullen hebben gemerkt dat de site onvindbaar was. Er is geen probleem met het forum zelf maar er is een tijdelijk issue met de hosting company waarop het forum staat. Daardoor is de site momenteel niet online. Excuses daarvoor!, we zullen proberen het allemaal binnen zeer korte tijd weer geregeld te hebben.

 2. Jira Kotinny on mei 8, 2015 @ 11:28 am

  Helaas klopt dit. Tijdens een upgrade van het forum afgelopen week lijkt er een verouderde versie te zijn geinstalleerd. In een poging deze alsnog aan te passen naar de nieuwste versie is er iets mis gegaan; wat dat precies is geweest is nu nog niet duidelijk. Het streven is uiteraard nog steeds om alles weer up and running te krijgen zodat het forum weer gewoon gebruikt kan worden. Maar hoe en wanneer, is op dit moment nog niet bekend.

 3. Het lijkt erop dat het forum Oostersemassages voorlopig niet meer actief is.
  Wat ik heb begrepen is dat er problemen zijn met de database.
  Het forum wordt nu ter overname aangeboden.
  Ik vind het wel jammer, want er was veel informatie te vinden over Thaise en Chinese massagesalons

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)

You must be logged in to post a comment.